Sekcija za interno komuniciranje

Sekcija za interno komuniciranje (SIK) v okviru PRSS je bila ustanovljena leta 2005 z namenom povezati strokovnjake, ki se v podjetjih in organizacijah ukvarjajo s komuniciranjem z interno javnostjo. SIK je naslednik Aktiva novinarjev v podjetjih in zavodih, ki je v okviru Društva novinarjev Slovenije deloval od leta 1980.

Poslanstvo sekcije SIK

Poslanstvo SIK je spoznavanje članov s prakso odnosov z javnostmi, pri čemer je poseben poudarek na komuniciranju z interno javnostjo, izmenjavi znanj in izkušenj med člani, vključevanju v delo krovnega nacionalnega strokovnega društva in sodelovanju v Evropskem združenju internih komunikatorjev FEIEA ter vsestranski razvoj in krepitev stroke internega komuniciranja. Povezuje se tudi s sekcijo internega komuniciranja v Slovenski kadrovski zvezi.

Smo član FEIEA – Evropskega združenja internih komunikatorjev

FEIEA je Evropsko združenje internih komunikatorjev in mednarodna prostovoljna organizacija, ki jo povezuje združenja poklicnih komunikatorjev v 9 državah članicah: Avstriji, Belgiji, Danski, Italiji, Portugalski, Sloveniji, Španiji, Švici in Veliki Britaniji. Slovenski interni komunikatorji sodelujemo v evropskem združenju FEIEA že od leta 1995. Poleg povezovanja je osrednji dogodek FEIEA tekmovanje za nagrado Grand Prix, ki poteka v različnih kategorijah.

Programski odbor sekcije:

  • Vesna Stojanović, (predsednica),
  • Anja Potočnik, skupina SIJ,
  • Tina Vojnović, samostojna svetovalka,
  • Marjeta Tič Vesel, Pristop,
  • Mateja Edelbaher, Moje komuniciranje,
  • Barbara Boh, RRA LUR,
  • Saša Gnezda, Mediade in
  • Eva Pečovnik, Lidl Slovenija.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->