Primus

Nagrada za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk je edino strokovno slovensko priznanje, ki prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah.

Primus_finalistka_1c.png

Primus 2023 vabi k prijavi! Nagrada za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk je edino strokovno slovensko priznanje, ki prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah. Več na povezavi.

Leta 2022 je nagrada prvič romala v roke managerki – Sabini Sobočan, direktorici družbe Varis Lendava. Komisijo je prepričala, ker je nosilka in razvijalka komunikacijske strategije navznoter, v podjetju, in ker jo odlikuje premišljena, odgovorna in strukturirana komunikacija do zunanjih javnosti, saj se zaveda, da izrečenih besed ni mogoče vzeti nazaj ali jih preklicati.

Priznanje je prejela 12. maja 2023 na Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi.


Kaj je Primus?

Primus je nagrada, ki jo podeljujeta Slovensko društvo za odnose z javnostmi ter Združenje Manager tistim managerkam in managerjem, ki poosebljajo odličnost v poslovnem komuniciranju. To pomeni, da imajo izjemne vodstvene in komunikacijske veščine, da soustvarjajo komunikacijsko strategijo podjetja oz. organizacije ter jo živijo in tako prispevajo k poslovnemu uspehu. Nagrajenci stremijo k temu, da v komunikacijo vključujejo vse javnosti, vse ciljne skupine, na vseh ravneh – od lokalne do mednarodne, visoko na njihovi vrednostni lestvici pa je vzpostavljanje dvosmerne komunikacije. Hkrati so tudi mnenjski voditelji, ki s svojimi prizadevanji gradijo boljšo družbo. Vse to pa je podčrtano z zavezanostjo najvišjim etičnim in profesionalnim načelom.

Nagrajenim managerjem in managerkam ter organizacijam, ki jih vodijo, Primus prinaša večjo prepoznavnost  in krepi njihov ugled. Ne samo nagrada, že same nominacija je dokaz, da manager/ka visoko vrednoti pomen komuniciranja v svojem delovnem in širšem poslovnem okolju. To pa je sploh v (po)koronskem času cenjena vrednota in pomembna konkurenčna prednost, tudi za privabljanje talentov in za zadržanje odličnih kadrov v podjetju.

Ključni datumi in povezave za Primus 2023:

Prijava na: http://www.piar.si/nagrada/primus/prijava

Rok za oddajo prijave: 21. april 2023

Razglasitev zmagovalke/ca: 5. maj 2023

Podelitev: 11. maj 2023 na Slovenski konferenci odnosov z javnostmi


Zakaj sodelovati v izboru za nagrado Primus?
1. Primus je prepoznavna in priznana strokovna nagrada. Zasnovana je po vzoru nagrade Excel, ki jo v mnogih državah podeljuje Mednarodna zveza poslovnih komunikatorjev IABC.

2. Sodelovanje pri izboru za Primus je enkraten komunikacijski barometer. Je priložnost za pregled procesa in učinkov managerskega komuniciranja ter usklajenih naporov na področju poslovnega komuniciranja, hkrati pa tudi priložnost za pridobitev uporabne in strokovne povratne informacije.

3. Že sama nominacija za nagrado Primus je priznanje, saj potrjuje komunikacijsko odličnost managerjev ter njihovo zavzetost za nadaljnji komunikacijski razvoj – tako osebni kot tudi razvoj organizacije v celoti.

Več informacij

Vse podrobnejše informacije, odgovore in pomoč v zvezi z letošnjo nagrado Primus dobite na spletni strani SKOJ 2023 ali na e-naslovu Slovenskega društva za odnose z javnostmi: prss@piar.si.


Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->