O društvu

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) že več tri desetletja predano skrbi za profesionalni razvoj strokovnjakov za komuniciranje.

Članstvo v PRSS prinaša številne ugodnosti: 

Brezplačne dogodke v naših sekcij: 

  • v organizaciji sekcije za interne komunikatorje - denimo serija brezplačnih dogodkov PRava stvar;
  • serija spletnih dogodkov ABC trajnosti (https://abc-trajnosti.meetpt.com/ ) v organizaciji sekcije za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije, ki se je pričela februarja,
  • vsakoletni brezplačni Dan komunikatorjev javnega sektorja (PRJS) v organizaciji sekcije komunikatorjev javnega sektorja, ki se tradicionalno odvija jeseni.
  • Cenejše kotizacije na dogodke PRSS in naših partnerjev, tudi na vsakoletno Slovensko konferenco za odnose z javnostmi,
  • možnost sodelovanja v mentorskem programu PReskok, kjer si komunikatorji predajamo znanje in izkušnje,
  • mreženje s številnimi člani iz gospodarstva, javnega sektorja, nevladnimi organizacijami in študenti,
  • profesionalni razvoj in karierni napredek s pomočjo raznolikih dogodkov in publikacij PRSS,
  • sodelovanje na natečajih PRSS in partnerskih organizacij,
  • vključitev v sekcije društva za še bolj poglobljeno pridobivanje izkušenj in znanj.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi je tudi organizator Slovenske konference za odnose z javnostmi, ki vsako leto privabi več kot 250 udeležencev.

V okviru dveh konferenčnih dni bodo tudi letos, 22. in 23. maja v Portorožu, z nami svoje znanje in izkušnje delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine. Člani društva se lahko konference udeležite ugodneje.

Pridružite se nam pri soustvarjanju najstarejšega in največjega slovenskega društva, ki pod eno streho združuje številne komunikatorje tudi vi - ideje o vsebinah črpamo na vsakem koraku, vendar smo vedno veseli tudi vaših predlogov na prss@piar.si.

Vse o sprotnem dogajanju znotraj društva in v stroki lahko spremljate preko e-novičnika in naših Facebook in LinkedIn straneh.


Slovensko društvo za odnose z javnostmi je 11. in 12. maja 2023 organiziralo 25. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi, ki je nosila naslov V vrtincu nepredvidljivosti. Tukaj si lahko ogledate utrinke iz dogodka, katerega se je udeležilo več kot 250 slovenskih komunikatorjev. Tema je bila po mnenju udeležencev več kot na mestu v tako nepredvidljivih časih, kot jih družba in komunikatorji doživljajo zadnja leta.

Prednosti članstva:

Kar nekaj razlogov je, zakaj morate biti zraven:

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član