Novica
25.May.2023

Znani kandidati za volitve v upravni odbor PRSS

Izteka se dvoletni mandat upravnemu odboru PRSS, ki je bil izvoljen v maju 2021.

Volitve_2023_1P.png

Za vodstvo Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) sta na naslov društva (Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana) prispeli dve kandidaturi, in sicer posamična kandidatura Aljaža Plosa za člana upravnega odbora in skupna kandidatura Tine Cipot, Maje Kalan Pongrac in Martina Bajžlja za člane upravnega odbora Slovenskega društva za odnose z javnostmi (2023-2025). 

Kandidature so bile prejete v naslednjem vrstnem redu: 

Volilna komisija (v zasedbi Anita Kovačič Čelofiga, predsednica volilne komisije, Tamara Pevec Barborič, članica volilne komisije, in Julija Krautberger, poročevalka volilne komisije) je prejete vloge pregledala in potrdila pravilnost vloženih kandidatur, ki vsebujejo vse bistvene elemente. V glasovanje se predlagajo omenjeni kandidati. 

Volilna komisija je sprejela naslednji sklep:

SKLEP :

Volilna komisija soglaša in potrjuje pravilnost prejetih prijav skladno z razpisnimi pogoji ter nalaga PRSS, da izvede volitve v upravni odbor Slovenskega društva za odnose z javnostmi, kot je predvideno, preko spleta, 7. junija, oz. 8. junija, v primeru nesklepčnosti.

O svoji odločitvi  volilna komisija obvešča tudi vse redne člane društva. 

Priloge: 

   - vlogi za vložitev kandidature za člane uprave PRSS, 

   - pisna soglasja, da so pripravljeni kandidirati, 

   - kratke strokovne biografije, 

   - program dela za obdobje 2023-2025 in povzetek programa kandidatov za člane uprave Slovenskega društva za odnose z javnostmi z vizijo uresničevanja funkcije članov uprave. 

Volitve bodo potekale preko spleta, 7. junija oz. 8. junija, v primeru nesklepčnosti. 

Vljudno vabljeni, da se člani društva volitev udeležite.

Julija Krautberger

poročevalka volilne komisije 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->