Novica
30.Jan.2020

Zbor članov Slovenskega društva za odnose z javnostmi

83499627_236019510725887_4403146823422705664_n.jpg

Na včerajšnjem zboru članov, ki je potekal na Fakulteti za družbene vede, smo potrdili finančno poročilo in načrt, izvedeli več o preteklih in letošnjih aktivnostih uprave ter sekcij društva, razkrite pa so bile tudi že prve informacije o programu Slovenske konference za odnose z javnostmi. 

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in se udeležili zbora, ter z nami delili svoj pogled in predloge o razvoju PRSS.

Za nami je razburljivo leto, ki ga je zaokrožilo kar 14 strokovnih dogodkov. Med drugim smo člane osveščali o zakonitostih digitalne dostopnosti, raziskovali komunikacijsko džunglo na PR Teatru, spregovorili o lobiranju, se družili s Ksenijo Benedetti, pomagali nevladnikom in se skupaj z njimi posvetili vprašanju, kako z dobro kampanjo spremeniti družbo. Pobližje smo spoznali nagrajene prakse internega komuniciranja, se ukvarjali s komunikacijskimi odkloni in strategijami družbeno odgovornih aktivnosti, raziskovali skrivnostni svet algoritmov družbenih omrežij ter se družili na srečanju komunikatorjev javnega sektorja in naši nacionalni konferenci. 

Predsednica in podpredsednica društva Anita Kovačič Čelofiga in Alenka Vidic sta predstavili poglavitne aktivnosti uprave društva, ki so bile usmerjene predvsem v nujno potrebno prenovo baze članstva, posodobitev statuta in pripravo pravilnika o delovanju sekcij, izdajo dveh revij Piar na kvadrat in izdajo knjige Odnosi z javnostmi. 

Člani pa so z zanimanjem prisluhnili prvim informacijam o programu 23. Slovenske konference za odnose z javnostmi, ki jih je predstavila vodja programskega odbora Petra Juvančič. Ob tem je bila na skupščini potrjena tudi višina članarine, ki ostaja enaka, kot leto poprej. Predstavljeno je bilo finančno poročilo in načrt za letošnje leto.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->