17. oktober 2009

Sodelujte v največji evropski raziskavi med praktiki odnosov z javnostmi

(3. junij 2008)
Združenje EUPRERA (European Public Relations Education and  Communication Association) med 30. majem in 30. junijem letos drugič  zapored (prva raziskava je potekala lani, v njej pa je sodelovalo  1.100 praktikov iz 22 evropskih držav) izvaja največjo raziskavo med  praktiki odnosov z javnostmi v Evropi. Tema letošnje raziskave je  prihodnost komunikacijskega menedžmenta in odnosov z javnostmi, ob  tej priložnosti pa seveda želijo dobiti tudi mnenja slovenskih praktikov.

Zato vas vabimo, da sodelujete v raziskavi in tako prispevate k nadaljnjemu razvoju odnosov z javnostmi in komunikacijskega menedžmenta. Spletni vprašalnik je na naslovu www.communicationmonitor.eu, izpolnjevanje vam bo vzelo približno 10 minut. Vsi udeleženci bodo po zaključku raziskave dobili poročilo o pridobljenih rezultatih.Vaše sodelovanje bo v veliko pomoč.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->