Dogodek

mar 31. 2021

FEIEA Showcase seminar


Notranja komunikacija se je med pandemijo znova izkazala za ključni dejavnik povečane stopnje povezanosti in angažiranosti. Marca tako prihaja serija FEIEA Showcase seminarjev, ki se bo osredotočala na človekovo počutje, pomen močnega vodstva in digitalno preobrazbo, prav tako pa bo razkrila tudi rezultate raziskave FEIEA o vplivu Covid-19 na interno komunikacijo. 

17., 24. in 31. marca 2021 se pridružite dialogu z našo strokovno skupino, ki bo razpravljala o vaših vprašanjih in opažanjih ter se navdihnite za ustvarjanje sreče na delovnem mestu. Zadnji enourni webinar z začetkom ob 12. uri bo potekal 31. marca, posvečen pa bo pomenu izkušenj in vplivu, ki bodo imele na prihodnost ter ustvarjanju sreče na delovnem mestu. 

Tokrat bo na sporedu: 

  • Pogovor s strokovnjakom, Učenja iz Švice, Daniël Ambühl, predsednik SVIK, 
  • Happiness @ Work, Griet Deca, glavni direktor sreče, Tryangle. 

Zaključna beseda bo pripadla Suzanne Peck, predsednica FEIEA. 

Za člane PRSS so vsi seminarji BREZPLAČNI! 

Cena kotizacije za nečlane znaša 25€ za posamičen seminar, cena za serijo seminarjev 60€.

Serija FEIEA Showcase seminarjev bo posneta in na voljo za ponovni ogled. 

Več informacij o dogodku najdete na TEJ POVEZAVI.

Se vidimo v družbi najboljših internih komunikatorjev v Evropi!Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.co.uk/e/feiea-showcase-ic-coronaproof-tickets-141707552103

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->