Novica
18.Mar.2022

Vabljeni na 2. PRIMUS KLEPET!

Zadnji marčevski dan v letu 2022 ne zamudite drugega v nizu Primus klepetov, s katerimi Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Združenje Manager (ZM) stopnjujeta napetost pred majsko podelitvijo nagrade Primus za odličnost v poslovnem komuniciranju.

DejanTurk_PrimusKlepet.png

V četrtek, 31. marca 2022, ob 20. uri se bo z Dejanom Turkom, predsednikom uprave A1 Slovenija in A1 Srbija, pogovarjal Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacij v A1 Slovenija in A1 Srbija. Med drugim o tem, zakaj je pomembno, da managerji dobro komunicirajo, ali oz. kako dobra komunikacija prispeva k poslovnemu uspehu podjetja ter zakaj je pomembno, da so managerji tudi mnenjski voditelji in da s svojimi prizadevanji gradijo boljšo družbo. Ne zamudite prenosa na FB straneh PRSS in ZM.

Ob tem vabljeni, da čim prej, najkasneje pa do 22. aprila, prijavite managerja/ko, ki pooseblja odličnost v poslovnem komuniciranju za nagrado Primus, ki kot edino strokovno slovensko priznanje prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah. Več informacij o razpisu in nagradi najdete tu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->