Novica
19.Nov.2021

Uspešno izveden že 3. Dan komunikatorjev javnega sektorja

Na včerajšnjem 3. Dnevu komunikatorjev javnega sektorja, ki je tudi letos zaradi vladajočih razmer potekal preko spletne platforme Zoom, smo skupaj prisluhnili uveljavljenim strokovnjakom, tako iz zasebnega, kakor tudi javnega sektorja.

3prjsw.jpg

Z začetkom ob 9. uri, smo sprva prisluhnili Jerku Trogrliću, VAJT, ki nam je podrobneje predstavil, kako so južni sosedje dobili svojega prvega uradnega digitalnega nomada. Maša Pavoković iz D’Agency nam je povedala več o komunikaciji v imenu podjetja, sledila pa je trajnostno obarvana okrogla miza, na kateri so svoje vidike glede trajnostni z nami delile Alenka Vidic, 028, Simona Roškar, Kreativna komunikacija in Meta Pavlin Avdić, prvi.prvi. Marjeta Keršič Svetel iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje je podrobneje orisala komuniciranje v zdravstvu in vpliv na, z zdravjem povezana ravnanja. Razpletla se je tudi živahna razprava glede medgeneracijskega sodelovanja in vloge komunikatorjev pri tem, v kateri so sodelovali Katja Tootill, ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, mag. Sabina Mrlak, SRIPS in Urška Ježovnik, SRIPS. Drago Menegalija iz Policije je spregovoril o organizaciji spletnih novinarskih konferenc ter na podlagi izkušenj predstavil tudi izzive, ki jih prinaša tovrstna organizacija. Sklepno predavanje na 3. Dnevu komunikatorjev javnega sektorja pa je tokrat pripadlo Juretu Brankoviču, s tematiko internega komuniciranja v javnem zavodu. 

Najlepša hvala odličnim predavateljem, skorajda 80 udeležencem in drugim podpornikom dogodka, se vidimo prihodnje leto! 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->