Novica
18.Mar.2024

Trije slovenski komunikatorji prejeli priznanje letošnje PRO PR konference

PRO PR konferenca.jpg

Na ravnokar zaključeni 21. mednarodni konferenci PRO PR v Beogradu so slovenski strokovnjaki za odnose z javnostmi prejeli nagrade za svojo komunikacijsko izjemnost. Sabrina Pečelin, Alenka Vidic Praprotnik in Blaž Ferenc so med petindvajsetimi nagrajenci iz petnajstih držav, ki so bili prepoznani za svoje izjemne prispevke k napredku in dvigu standardov v komunikacijski stroki.

Konferenca PRO PR, ki združuje strokovnjake za odnose z javnostmi iz celega sveta že več kot 20 let, podeljuje nagrade posameznikom, ki s svojim delom znatno prispevajo k boljši percepciji in pozicioniranju stroke na globalni, regionalni in lokalni ravni. Slovenski prejemniki nagrad so primer odličnosti, z njihovim delom pa se krepi vloga Slovenije kot pomembnega akterja v mednarodni komunikacijski skupnosti.

Priznanje ne le potrjuje kakovost slovenskih komunikatorjev in njihovih projektov, temveč tudi prispeva k večji prepoznavnosti slovenske strokovnosti na področju odnosov z javnostmi. Čestitamo nagrajencem in se veselimo njihovih nadaljnjih uspehov.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->