Novica
08.Nov.2021

Start PReskoka s kar 11 mentorskimi pari!

Prvi mentorski program PRSS – PReskok je presegel vsa pričakovanja.

PReskok_fb.png

Naš cilj je bil, da petim komunikatorjem omogočimo širitev njihovih komunikacijskih obzorij, zaradi velikega odziva pa smo se nato odločili, da bomo vsem 11-im komunikatorkam s PReskokom omogočili stopiti stopnico višje na njihovi PR-ovski poti. Seveda to ne bi bilo mogoče, če ne bi prav vseh 11 mentorjev, ki smo jih povabili k sodelovanju, to potrdilo, za kar se jim tudi tu iskreno zahvaljujemo.

Uraden start prve mentorske generacije PRSS bo v četrtek, 11. novembra, ob 17. uri. Program bo potekal do 3. februarja, do takrat pa se bodo mentorski pari sestali vsaj petkrat. Prepričani smo, da bo mentorsko sodelovanje obogatilo prav vse sodelujoče, s pridobljenimi znanji in izkušnjami pa tudi našo stroko.

Prav tako verjamemo, da bomo na tej poti uresničevali tudi druge cilje PReskoka:
- spodbujati in podpirati kroženje znanja in izkušenj med mlajšimi in izkušenejšimi;
- poudarek na rasti in razvoju posameznika in njegovih veščin;
- večja opolnomočenost komunikatorjev;
- spodbuda za karierne preskoke;
- izgradnja povezovalne mreže v PRSS-ju.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->