Novica
15.Dec.2023

ŠS ŠRSS, čestitamo!

Univerza v Ljubljani je nedavno v okviru svečanega Tedna Univerze, ki ga tradicionalno prireja ob obletnici svojega delovanja, podelilia priznanja študentkam in študentom za dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti.

priznanje.jpeg

Univerza v Ljubljani je nedavno v okviru svečanega Tedna Univerze, ki ga tradicionalno prireja ob obletnici svojega delovanja, podelilia priznanja študentkam in študentom za dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti. Letos je priznanje prejela tudi Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi, ki že desetletja organizira dogodke za študentke in študente ter širšo zainteresirano javnost, med katerimi še posebej izstopata PRteater in FreeŠn.

Tovrstni dogodki predstavljajo pomembno dopolnilo za pridobivanje veščin, mreženje in karierni razvoj študentk in študentov.

Bravo, dragi naš podmladek! 👏👏👏

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->