Novica
19.Sep.2018

ŠS PRSS: Vpis novih članov

​Kadar govorimo o društvu z najtežje izgovorljivo kratico, govorimo o Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za neprofitno društvo, ki je del Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS).

41900311_1974139935977417_8030140163935961088_nD.jpg

Društvo sestavljajo mladobudni, kreativni in samoiniciativni študenti z vseh smeri komunikologije, ki so vedno na preži in skrbijo, da se kolesja društva, ustanovljenega že leta 1998 nikoli ne ustavijo. Znotraj društva združujemo znanja s področja promocije in odnosov z javnostmi, partnerstev, izobraževanja in internega komuniciranja, ki ga skozi številne projekte in delavnice podaja svojim članom. Če te zanima področje odnosov z javnostmi, omogočamo vpogled v delovanje projektov in hkrati nudimo priložnost, da pri projektih tudi sodeluješ in soustvarjajš program društva ter na tak način spoznaš primere dobre prakse. Vsak član v naše društvo doprinese poseben košček in s tem omogoči, da društvo lahko v prihodnosti raste in se razvija.

Prijaviš se lahko TUKAJ, čas pa imaš do nedelje, 14. oktobra do 24:00.
Veselimo se tvoje prijave!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->