Novica
18.May.2019

Skrita moč 22. SKOJ-a!

Vrhunski program je razkrit, sedaj pa je čas, da spoznate še skupino ljudi, ki je stala za izborom predavateljev 22. Slovenske konference o odnosih z javnostmi.

programski novičkaP.jpg

Matjaž Klipšteter, direktor agencije Taktik, je vodja programskega odbora, katerega člani so tudi Bojana Leskovar, svetovalka za odnose z javnostmi, Matej Črnjavič, svetovalec, specialist korporativnega komuniciranja, Propiar, Anita Kovačič Čelofiga, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Maribor, Martina Merslavič, trenerka in vodja regije Adriatic, Own The Room, Karidia Toure Zagrajšek, direktorica Oddelka za notranje komuniciranje in trajnostni razvoj, NovaKBM, Luka Pišorič, soustanovitelj in direktor, Poligon, Nina Tomažin Bolcar, direktorica, Propiar, in Denis Oštir, direktor korporativnega komuniciranja, Gorenje.

Programski odbor je poskrbel, da bo konferenca bogata z znanjem in dala novega navdiha vsem komunikatorjem, ki se bodo 21. in 22. maja 2019 zbrali v Hotelu Slovenija.

Še vedno si lahko svoje mesto zagotovite tukaj, da ne zamudite izjemne kombinacije izkušenj in znanja, ki se bo predstavila le na 22. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi.

Se vidimo kmalu v Portorožu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->