Novica
30.Mar.2019

Skrajni čas za srečanje komunikatorjev javnega sektorja!

Kakšnih 150 komunikatorjev javnega sektorja se je včeraj, 29. marca, srečalo na 1. Dnevu komunikatorjev javnega sektorja v Ljubljani.

Spletbat.jpg

»Dejstvo, da so bila razpoložljiva mesta zasedena že kar nekaj časa nazaj, nam pove tudi to, da je bil že skrajni čas za naše druženje,« je uvodoma povedala vodja sekcije za komunikatorje v javnem sektorju Slovenskega društva za odnose z javnostmi Anita Kovačič Čelofiga, nujnost tovrstnih srečanj pa je izpostavila tudi direktorica Urada Vlade za komuniciranje mag. Kristina Plavšak Krajnc: "Prihodnost komuniciranja je svetla, sploh ko vidim takšen angažma.” 

Tudi v javnem sektorju občutimo s kakšno svetlobno hitrostjo se spreminjajo »piarovski« pristopi, kako se vse bolj bogati spekter orodij in potrebnih znanj za kvalitetno opravljanje našega dela. Takšnemu tempu je težko slediti, zato so tovrstna srečanja še posebej pomembna. 

Na strokovnjem srečanju komunikatorjev v javnem sektorju je svoje znanje s področja družbenih medijev, kriznega komuniciranja, izvedbe komunikacijskih projektov in znamčenja, delilo kar 14 predavateljev: Urška Planinc (Mestna občina Kranj), Manja Toplak (Pisarna EP v Sloveniji), mag. Bojan Kos (PU Kranj), Andrej Savelli in Danaja Kek (UKOM), Eva Roškar (Kraft&Werk), Katja Cimermančič (KLiping), Matej Črnjavič in Tilen Lamut (Propiar), Matjaž Kek (UKOM), Andrej Drapal (Consensus), mag. Polona Prešeren (UKOM), dr. Dejan Verčič (FDV) in Ana Gabršček (Competo).

»V Slovenskem društvu za odnose z javnostmi je trenutno zelo živahno, saj se pripravljamo na naš najpomembnejši dogodek – Slovensko konferenco za odnose z javnostmi je med drugim povedala predsednica društva Tina Cipot in udeležence med drugim povabila, da se pridružijo društvu.

Zahvaljujemo se vsem, ki so podprli izvedbo dogodka: Urad Vlade RS za komuniciranje, Podoba, Pošta Slovenije, Alma Mater Europaea, predvsem pa predavateljem!


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->