Novica
02.Dec.2022

​ Se vidimo na webinarju PRava stvar: Medgeneracijsko sodelovanje in mentorstvo?

Organizacije, ki ustvarjajo medgeneracijske priložnosti za spodbujanje medsebojno sodelovanja in razumevanja ter pretoka znanja v obe smeri, so uspešnejše in učinkovitejše. Zavedajo se namreč, da sta medgeneracijsko sodelovanje in mentorstvo pravzaprav obliki trajnostnega razvoja, ki izboljšujeta življenje in blaginjo vseh generacij.

NL_december1.png

Kaj se zgodi, ko se srečajo obstoječa praksa in izkušnje z novimi, svežimi znanji in veščinami? Kako komunikatorji pripomoremo k spodbujanju povezovanja, sodelovanja in učenja med generacijami? O tem bodo strnili svoje misli in predstavili svojo prakso naši PRavi strokovnjaki, ki jih razkrijemo prav kmalu.

Pridružite se nam na tretjem brezplačnem webinarju iz serije dogodkov PRava stvar, ki potekajo v organizaciji Sekcije za interno komunikacijo PRSS.

Skupno jutranjo kavo bomo tokrat pili v sredo, 14. decembra, med 9. in 11. uro.
Ste za PRavo stvar? Prijava je možna na 👉 https://prava-stvar.meetpt.com/.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->