Novica
08.Dec.2022

Se dobimo na srečanju PRava stvar: Medgeneracijsko sodelovaje in mentorstvo?

V sredo, 14. decembra, ob 9. uri nas čaka tretji spletni dogodek PRava stvar s temo Medgeneracijsko sodelovaje in mentorstvo, ki bo potekal preko platforme Zoom.

PRava stvar_social_1.png

Prijave so še vedno možne na PRava stvar (meetpt.com).

Na srečanju se nam bo pridružila Tatjana Kolenc, mentorica, strastna razvijalka mentorske kulture in mentorskih programov ter ambasadorka mentorstva, vseživljenjskega učenja, vključenosti in trajnostnega voditeljstva. Je soavtorica petih knjig s področja mentorstva in kolumnistka. Kot aktivna članica Združenja Manager Slovenije (leta 2018 se je kot mentorica pridružila tudi mentorski mreži ZMS), Združenja poslovnih finančnikov Slovenije in Društva poslovnih žensk se zavzema za širjenje pomena povezovanja, sodelovanja, medsebojnega zaupanja in vseživljenjskega učenja.

Med pogovorom z naslovom »Mentorstvo – zanesljiva pot do učečega, sodelovalnega in vključujočega delovnega okolja« nam bo Tatjana predstavila vlogo mentorstva pri nagovarjanju sodobnih izzivov, kot so: večgeneracijska delovna okolja, vseživljenjsko učenje (tudi v povezavi z zmanjševanjem vrzeli med obstoječimi znanji in veščinami in znanji ter veščinami prihodnosti), raznolikost, vključenost, enakovrednost in pripadnost, spremenjeni načini in oblike dela ter se dotaknila še ključnih izzivov pri vpeljevanju mentorskih programov. 

»Mentorstvo želim približati vsem generacijam in jih navdušiti, da se aktivno vključijo v mentorske programe ter tako izkoristijo vse prednosti te izjemne oblike učenja, podpore in medgeneracijskega sodelovanja. Želim, da prav vsak doživi vsaj eno mentorsko izkušnjo ali napiše vsaj eno uspešno mentorsko zgodbo.«

S svojimi odličnimi praksami pa se bodo predstavili tudi PRavi strokovnjaki iz Novartisa in Lidla.


Mi že komaj čakamo, pa vi?

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->