Novica
13.Jan.2023

Še čisto malo nas loči od webinarja PRava stvar: Upravljanje sprememb

V sredo, 18. januarja, ob 9. uri nas čaka četrti spletni dogodek PRava stvar s temo Upravljanje sprememb, ki bo potekal preko platforme Zoom.

PRava stvar_socialf.png

Prijave so še vedno možne na PRava stvar (meetpt.com).

Na srečanju se nam bo pridružila Brigita Tomas, trenerka ključnih poslovnih veščin ter svetovalka na področju managementa sprememb. Na temo managementa organizacijskih sprememb je magistrirala na York St. John University, UK. Znanje o managementu sprememb je nadgradila s certifikatom za delo po metodi PROSCI®, ki je ena vodilnih metod na področju planiranja in implementacije sprememb v organizacijah in jo uporablja kar 75 % Fortune 500 podjetij. Je tudi aktivna članica mednarodne organizacije Toastmasters International, kjer deluje kot članica mednarodnih vodstvenih timov, kot mentorica novim članom in soustvarja  govorniško/izobraževalne dogodke. Je soustanoviteljica zavoda Free Ideas Center, katerega namen je vaditi razmišljanje in delovanje  po načelih ustvarjalnega razmišljanja. Je avtorica ali soavtorica izobraževalnih programov, člankov in TEDx govorka.

O tem, kaj sploh je management sprememb kot posebna 'disciplina' managementa, kateri so ključni koraki uspešnega uvajanja sprememb, kakšne so ključne pasti v procesu ter kakšno vlogo imajo vodje in kakšno komunikatorji, bo spregovorila na predavanju z naslovom »Učinkovito upravljanje sprememb in kakšno vlogi pri tem odigrajo komunikatorji«.

»Upravljanje sprememb pomeni, da poleg dobro zasnovanega tehnično/projektnega dela v središče postavimo ljudi, na katere bo spremembe vplivala. In pri tem imajo komunikatorji ključno vlogo. Brez dobre komunikacije se bo sprememba le težko zgodila.«

S svojimi odličnimi praksami pa se bodo predstavili tudi PRavi strokovnjakinji iz podjetij S&T Iskratel in Sandoz.

Kmalu izveste še več.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->