Novica
11.Nov.2022

Pridružite se nam, čaka vas prebojna PRava stvar: Kultura inoviranja

V Sekciji za interno komuniciranje PRSS nadaljujemo s serijo brezplačnih spletnih dogodkov: PRava stvar. Za nami je prvi webinar (Zavzetost in zadovoljstvo zaposlenih), pred nami 16. 11. pa nova, zanimiva in interaktivna spletna kava, na kateri bomo govorili o kulturi inoviranja.

Kultura inoviranja_1.png

Inovacije so gonilna sila razvoja vsake organizacije, zato je ključno, da na to nikdar ne pozabimo in vedno stremimo k inoviranju in kreativnosti. Obenem je pomembno, da ima organizacija ustrezen sistem in kulturo, ki inoviranje podpira ter prenaša na vse ravni podjetja. Kakšno vlogo imamo pri tem komunikatorji? Kaj lahko storimo za to, da bodo inovacije postale del vsakdana in ne zgolj vsakih nekaj let?

Naslednjo sredo, 16. novembra, ob jutranji kavi ob 9. uri na ZOOM-u prisluhnite našim sogovornikom, PRavim strokovnjakom s področja internega komuniciranja, inovacij in razmišljanja izven okvirjev ter njihovim praktičnim izkušnjam in uspešnim praksam.
Prijave so možne na povezavi.

Kaj je PRava stvar?

Serija brezplačnih spletnih dogodkov, kjer se vsak mesec osredotočamo na eno pomembno temo internega komuniciranja. Gostimo PPave strokovnjake iz teorije in prakse, ki nam z dobrim uvidom v posamezno temo pomagajo za odtenek bolj razumeti pomembnost in vrednost komunikacije.

Kdaj?
Na PRavi stvari se dobimo enkrat na mesec od 9:00 do 11:00.

Kje?
Na platformi ZOOM.

Komu je PRava stvar namenjena? 
Internim komunikatorjem v zasebnem in javnem sektorju, svetovalcem, strokovnjakom za interno
komuniciranje … vsem, ki smo za PRavo komunikacijo.


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->