Novica
05.Oct.2020

Približuje se Eventiada IPRA GWA 2020!

​Eventiada IPRA GWA 2020, največja komunikacijska nagrada v vzhodni Evropi, srednji Aziji in neodvisnih državah, je odprta za prijave in pozdravlja kampanje, ki podpirajo cilje ZN za trajnostni razvoj!

Eventiada_IPRA_GWA_official image.jpg

Eventiada IPRA GWA je regionalni partner nagrad IPRA Golden World Awards, svetovnega tekmovanja, ki ga od leta 1990 organizira Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), eno najstarejših industrijskih združenj, ki že od leta 1955 postavlja standarde za odnose z javnostmi in od leta 1984 sodeluje z OZN. Letos se Eventiada IPRA GWA pridružuje nagradam IPRA Golden World Awards v podporo trajnostnemu razvoju. Program zdaj vključuje kategorije za izjemne kampanje, ki podpirajo cilje ZN za trajnostni razvoj in številne nove korporativne nagrade.

Prijave za oddajo del so odprte do 16. novembra.

Več informacij najdete na njihovi Facebook strani.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->