Novica
13.Oct.2022

PRava stvar

Uspeh sleherne organizacije je odvisen od komuniciranja med in z ljudmi. Interno komuniciranje danes ni več samo obveščanje, temveč je PRava krožna komunikacija, ki povezuje vse dele organizacije in jih usmerja k skupnemu cilju.

PRava stvar_banner spletna.png

Gradnja znamke organizacije je nemogoča, če jo ne podpira strateška interna komunikacija. S premišljenimi, načrtovanimi in dolgoročnimi koraki lahko namreč interni komunikatorji bistveno pripomoremo pri premikanju organizacije skozi viharna in hitro spreminjajoča se obdobja – od vsakodnevnih dogodkov do kriznih, transformativnih, digitalnih, pa vse do bitke za talente in spreminjanja organizacijske kulture. Nobena organizacija sicer ne more obstajati brez ljudi, a samo PRava in uspešna organizacija se dobro zaveda, da zaposleni danes niso strošek, temveč njeno premoženje.

V sekciji internih komunikatorjev (SIK) Slovenskega društva za odnose z javnostmi pripravljamo serijo brezplačnih spletnih dogodkov: PRava stvar. Na daljši jutranji spletni kavi se bomo vsak mesec osredotočili na eno pomembno temo internega komuniciranja. Gostili bomo PPave strokovnjake iz teorije in prakse, ki nam bodo z dobrim uvidom v posamezno temo pomagali za odtenek bolj razumeti pomembnost in vrednost komunikacije. ter svetovalcem in drugim strokovnjakom za interno komuniciranje.

Kdaj?

Na PRavi stvari se dobimo enkrat na mesec od 9:00 do 10:30.

Kje?

Povežemo se prek platforme ZOOM.

Prijave zbiramo TUKAJ.

Komu je PRava stvar namenjena? 

Internim komunikatorjem v zasebnem in javnem sektorju, svetovalcem, strokovnjakom za interno komuniciranje … vsem, ki smo za PRavo komunikacijo.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->