Novica
16.Feb.2023

PRaksalnica: ABC trajnosti že prihodnji torek!

Serija brezplačnih spletnih srečanj ABC trajnosti je namenjena vsem posameznikom, ki trajnost visoko vrednotijo. Vljudno vabljeni vsi, ne glede na vaše področje delovanja ali sektorja, ki želite trajnostno strategijo vašega podjetja dvigniti na višji nivo.

ABC Trajnosti_Alenka Rozman.jpg

V torek, 21. 2. 2023 bo ob 9. uri preko Zooma o razlogih za začetek trajnostne poti govorila tudi Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarna Laško Union. 

Alenka Rozman ima več kot 26 let izkušenj s področja združevanja strategij za stranke, trženja, blagovnih znamk in komuniciranja. S strokovnim znanjem s področij finančnih in IT storitev, storitev radiodifuzije, naročnikov, agencij in vodstvenega svetovanja je izjemna strateška vodja z odličnimi instinkti, briljantnimi idejami in ogromno strastjo do povezovanja ljudi in idej.

Kako pa svoje znanje združuje s trajnostnim delovanjem v svoji organizaciji? 

Pivovarna Laško Union ima namreč zelo pomembno poslanstvo na področju trajnosti in družbene odgovornosti – poleg uspešnega poslovanja želijo namreč prispevati tudi k večji kakovosti življenja širše družbe in lokalnega okolja, v katerem poslujejo.

 
Več pa izveste že prihodnji torek! 

✔ Pridružite se nam! Prijave zbiramo tukaj. 
⏰ Kdaj? Torek, 21. 1. 2023, ob 9. uri.
📌 Kje? ZOOM

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->