Novica
17.Apr.2019

Povabilo Helene Čož

Čož žirija (1).jpeg

Helena Čož, direktorica za odnose z javnostmi v komunikacijski družbi LUNA\TBWA, ima večletne izkušnje s področja upravljanja in vodenja odnosov z javnostmi za globalne in domače naročnike. Je prejemnica več nagrad Prizma, v letu 2018  nagrajena tudi s Prizmo za posebne dosežke in prejemnica Zlatega Semplerja za najboljšo PR strategijo v regiji. Na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi deluje že dvajset let, letos pa je svojo kariero okronala z nazivom predsednice žirije za nagrado Prizma 2019. Preberite, kaj pri programih, vrednih nagrade Prizma, z žirijo išče to leto.

Nagrada Prizma vabi!

Zgodbe obstajajo odkar obstaja človek. So ključen del našega vsakodnevnega sporazumevanja.  V poslu lahko dobro zasnovane in povedane zgodbe odločilno vplivajo na uspeh, spremembo vedenja posameznika, družbe, kot tudi na kazalce, kot so povečanje dobička, lojalnosti ...

Še razmišljate, kaj za Prizmo prijaviti letos? Zgodbo, pri kateri vam je srce poskočilo zaradi odgovornosti, navdiha in izzivov? Zgodbo, na katero ste skupaj z ekipo najbolj ponosni, ker je pustila pomembno sled? Ker ste uspešno prenesli njena sporočila in sprožili dejanja v okolju?
Vse okoli nas je zgodba. Vsaka se pripoveduje na svojstven način. Verjamem, da ste vi za svojo izbrali najboljšega, najbolj učinkovitega.

V minulem obdobju smo lahko opazili celovite zgodbe, ki orjejo ledino, dosegajo najvišje standarde in povzročajo spremembe. Delite svojo z nami. Navdihnite nas in poskrbite, da dobi zaslužen pečat.  

Naj bo to moja "instant" spodbuda za vse vas, ki veste, da delate dobro. In tudi za tiste, ki potrebujete še malo poguma. Prizme bodo šle v roke najboljšim, bodite med njimi.

Dobre zgodbe trajajo! 

Helena Čož, predsednica komisije Prizma 2019

Navdih je, vaš odličen komunikacijski program tudi, vaš zadnji korak je le še prijava, žirija za nagrado Prizma 2019 pa bo poskrbela za vse ostalo.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->