Novica
23.Feb.2023

Kdo vse bo z nami?

​Organizacijska kultura preveva vse pore podjetja, je v ozadju vseh delov in procesov v podjetju ter v veliki meri vpliva na zadovoljstvo, zavzetost, delovanje in povezovanje zaposlenih. Kadar pa kultura ne podpira (več) delovanja podjetja, je čas za spremembe v miselnosti in vedenju zaposlenih, procesih in organizaciji dela, načinu vodenja in komunikacije.

katarina.png

O tem, kaj vse s seboj prinaša sprememba organizacijske kulture, se bomo pogovarjali na našem petem spletnem srečanju PRava stvar, ki bo v torek, 28. 2., ob 9. uri preko Zooma.


»Če ne boš boljši, boš slabši.« To so besede enega najbolj znanih košarkarskih trenerjev v NBA ligi Pata Riley-a. Naša gostja, Katarina Primožič Ramoveš, direktorica področja ljudje in kultura, NIL d.o.o, se s tem zelo strinja in dodaja: »da si dober v tem kar počneš, moraš to neprestano negovati. Mišica splahni, če je ne krepiš namerno. In enako je z organizacijsko kulturo. Če se ne ukvarjamo sistematično in namensko s kulturo, gre ta svojo pot in oblikuje karakter, ki ni nujno podporen in prodoren.«

Na poučnem predavanju »Komunikacija narekuje karakter organizacije« nam bo Katarina osvetlila, kako in zakaj moramo ljudi in kulturo postaviti v strateški fokus podjetja ter kako pomembno vlogo igra pri tem interna komunikacija.

Katrina iskreno verjame, da so ljudje, kultura in medosebni odnosi najpomembnejši gradniki vsake organizacije. Njeno poslanstvo na NIL-u je jasno – v največji meri podpreti in opolnomočiti vsakega posameznika posebej in kolektiv kot celoto znotraj mreže znanja, ki jo NIL pooseblja. Podjetju se je pridružila v začetku leta 2019 z več kot desetletjem bogatih izkušenj pri vodenju kadrovske funkcije ter raznolikih timov v zasebnih in javnih organizacijah.

S svojima odličnima praksama pa se bosta predstavila tudi PRava strokovnjaka Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacij v A1 Slovenija in A1 Srbija, ter Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarni Laško Union.

✔ Pridružite se nam tudi vi.
Prijave so še vedno mogoče na 👉 https://lnkd.in/dCaKTj76.
⏰Kdaj?
Torek, 28. 2. 2023, ob 9. uri.
📌Kje?
Povežemo se prek platforme ZOOM.

 

 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->