Novica
23.Oct.2020

11. PR teater: "Pokaži strast, povzroči spremembe."

​Enodnevna študentska konferenca o odnosih z javnostmi se bo zaradi letošnjih izrednih razmer odvila v virtualni obliki.

IMG_0755.jpg

Tokratna tema konference Prebujenje – »pokaži strast, povzroči spremembe«, bo obiskovalce 18. novembra zbudila v pravo renesanso komuniciranja, ki temelji na iskanju alternativnih pristopov in razumevanju. Organizacijska ekipa sporoča, da je v času raznolikih pogledov edina konstanta sprememba. Skupaj z novostmi se odkrivajo nova spoznanja, neodkriti potenciali, ki presegajo obstoječe meje. 

Konferenca, ki se lahko pohvali z 2 nagradama Zlato pero za komunikacijsko odličnost, študentom ponuja odlično priložnost za spoznavanje novih veščin, znanj in trendov na področju odnosov z javnostmi z raznolikim programom slovenskih, kakor tudi tujih predavateljev. Konferenca bo dodatno vrednost pridobila tudi z vrstjo praktičnih delavnic, skozi katere bodo študentom približana znanja in izkušnje strokovnjakov. Organizacijska ekipa obljublja čudovito prebujenje izven cone udobja, ki jo lahko letos spremljate ob domači kavi, saj se izvedba seli v virtualni svet. 

Na voljo so že Early bird vstopnice po simbolični ceni 1€ vse do 30. 10. 2020. Za naše člane PRSS, ŠSPRSS in člane ŠSDMS cena ostane enaka. Svojo karto si lahko priskrbite tukaj.


Na njihovih spletni strani, Facebook strani in Instagram profilu lahko spremljate razkrivanje preostalih govorcev. 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->