Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator priložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv podjetja.

Screen Shot 2019-02-20 at 00.52.06.png

Glavni namen natečaja – Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. 

Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

V okviru 20. SKOJ-a smo študentski natečaj izvedli prvič, in sicer smo sodelovali s podjetjem Lidl, za katerega so študenti pripravili komunikacijski načrt z izzivom kako privabiti mlade v njihove trgovine. Na 21. SKOJ-u pa smo se povezali s podjetjem AMZS. 

Odzivi s strani študentov in podjetji so bili izjemno pozitivni, zato želimo to uspešno zgodbo nadaljevati tudi v prihodnje. 


Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->