Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Agencija Grey Ljubljana išče študenta (m/ž) zaključnega letnika študija ali absolventa, da se jim pridruži kot asistent vodje projektov! Svoj CV pošlji do 3. 10. 2019 na nina.bergoc@grey.com. Več si preberi na tej povezavi.


Šola retorike Ane Aleksandre Zupančič in Zdravka Zupančiča vabi v svoje vrste nove izzivalce usode.

Šola retorike Z&Z  ima en sam poglavitni namen. Vzdrževati govorno odličnost in pomagati drugim, da jo dosežejo. 
Ker od tega živimo že sedemindvajseto leto, s čisto vestjo vabimo na krov nove  častnike (častnice) in sicer

Asistenta (-tko) z znanjem organizacije, upravljanja in trženja 

Potrebujemo dva (ali več) sodelavcev (sodelavk) direktorja in vodilnega predavatelja, ki imajo  izkušnje s celostnim upravljanjem dogodkov, obvladajo stike z javnostjo, tržni PR in organizacijo dogodkov. Od vsakega sodelavca (-ke) si želimo, da, budno spremlja dogajanje na slovenskih in svetovnih političnih odrih, ni obremenjen s strankarskimi barvami
zna odlično sukati jezik  in pero v slovenskem in angleškem jeziku obvlada vse, kar podobno diši kot YouTube in najde na internetu »vraga in pol«, v malem prstu nosi računalniške slike in projekcije – pozna sodobno tehnologijo, niso mu neznane veščine odnosov z javnostjo, tržnimi prijemi in lobiranjem nosi v sebi nagon trgovca izobraževalnih storitev, je v prihodnosti željan igrati v prvi postavi predavateljev Šole retorike Z&Z, se izvrstno sporazumeva s sodelavci in mu je všeč vloga vodje manjše skupine, uživa v tem, da neguje dobre odnose s poslovnimi naročniki, je na razpolago in ga ne moti razdrobljeni delovni čas si želi nenehnega dodatnega izobraževanja v veščini, ki ji bo služil, ima lastno vozilo, kolo ni ovira, je pripravljen po poskusnem obdobju sodelovanja potegovati se za redno zaposlitev, ima humanistično ali ekonomsko izobrazbo ter izkušnje v izobraževanju odraslih, pozna področje veščin javnega govorjenja in nastopanja, obvlada osnove snemanja z videokamero, si pripiše - natančnost, točnost, zanesljivost, spoštljivost, iznajdljivost, pristnost, je osvojil poštevanko računovodstva (zna izdati račun in  plačati račun) in mu nič poslovnega ni tuje, veščine javnega nastopanja in retorike ga izjemno zanimajo in, vznemirjajo bi svoje poslanstvo uresničeval sklopu izobraževalnega kampusa (retorične akademije), ki jo ustanavlja in gradi Šola retorike Z&Z. 

Prosimo, pošljite ponudbo na elektronski naslov  zdravko@sola-retorike.si .
Prosimo, če istočasno napišete klasično razglednico, ki vas najbolje predstavi na ime:
Zdravko Zupančič in jo pošljete na naslov Požarnice 130, 1351 Brezovica.

Do 15. vinotoka (oktobra) letos bodo tekle seznanitve, vpoklic je predviden za 21. 10. 2019, ko se bo izbrana oseba (ali več oseb) že  vključila v naše redne izobraževalne oblike.  

Redna zaposlitev je načrtovana za pomlad 2020, do takrat za določen čas.


Na SURS-u iščejo novega sodelavca ali sodelavko, ki bo pomagal/a upravljati profila na Facebook in Twitter strani. Več lahko izveš na tej povezavi


Nova priložnost za zaposlitev pri agenciji Futura DDB. Iščejo novega izkušenega digitalnega oblikovalca/-ko s poudarkom na OI oblikovanju, z iskreno željo po izboljšanju uporabniške izkušnje najbolj vplivnih podjetij in organizacij v regiji. Če ste pripravljeni na zanimive izzive, napišite, zakaj si želite delati z njimi in priložite povezavo do svojih referenc, ter vse skupaj pošljite na gregor.firbas@futura.si. Več o delovnem mestu tukaj.


Futura DDB ponovno daje priložnost za zaposlitev! Tokrat iščejo izkušenega organizatorja / organizatorico dogodkov. Si to ti? 🤔 Več o delovnem mestu na tej povezavi.


Sparkasse išče strokovnega sodelavca za komuniciranje (m/ž), ki bo zadolžen za izvajanje del na področju odnosov z javnostmi, oblikovanje internih in eksternih predlog koncerna na slovenskem tržišču, skrb za uveljavljanje in upoštevanje celostne grafi čne podobe, klipping ter uresničevanje strategije banke na slovenskem trgu. Več o delovnem mestu najdete tukaj.


Oddelek odnosov z javnostmi Turizma Ljubljana išče okrepitve. Potrebujejo asistenta/ko, ki bi z uvajanjem začela že julija. Delo poteka predvidoma od 8. do 16. ure, ob občasnih projektih je zaželeno po potrebi prilagoditi ali podaljšati delavnik oz. kaj narediti od doma. Delo bi bilo zaenkrat možno preko s.p. in bi v gorbem zajemalo: 

  • pripravo študijskih tur za predstavnike tujih novinarjev in blogerjev v Ljubljani in regiji, pri tem sodelovanje s STO in natančno spremljanje porabe sredstev; 
  • dnevno pregled klipinga; 
  • pripravo sporočil za javnost ali novičk v slovenščini in angleščini; 
  • občasno pripravo prezentacij, novinarskih odgovorov, priprave adrem ipd.

Obvezno je dobro znanje angleščine - govorno in pisno, znanje pisnega izražanja in poznavanje (slovenskega) pravopisa, znanje drugih jezikov pa seveda dobrodošlo. Dobrodošlo je tudi poznavanje družbenih omrežij, preko katerih ocenjujemo vplivneže. Prav tako je dobro, da je oseba iz Ljubljane ali regije, ali ima vsaj željo dobro spoznati prestolnico in regijo, pa tudi spremljati novosti v ponudbi, dogodke ipd.

Kot verjetno povsod v tem poklicu, se je tudi tu treba znati "hitro obrniti", znati ohraniti mirno kri in biti samostojen, čim bolj suveren in natančen pri delu.

V kolikor ste za delo zainteresirani pišite na nina.kosin@visitljubljana.si.


Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->