Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Nova priložnost za zaposlitev pri agenciji Futura DDB. Iščejo novega asistenta vodje projektov (m/ž), ki mu/ji leži organizacija, kreativnost, multitasking, se znajde v digitalnem okolju in ima izkušnje z upravljanjem družbenih omrežji. Če ste pripravljeni na zanimive izzive, pošljite svoj CV, do 7. avgusta na anusa.zagar@futura.si.


Propiar išče sodelaca asistenta (m/ž), za poln delovni čas. Če si želiš delati v energični ekipi pošlji življenjepis na anja.petrovcic@propiar.com do 8. avgusta 2019. Dopiši tri razloge, zakaj bi prav ti moral/a postati del njihove ekipe.


Sparkasse išče strokovnega sodelavca za komuniciranje (m/ž), ki bo zadolžen za izvajanje del na področju odnosov z javnostmi, oblikovanje internih in eksternih predlog koncerna na slovenskem tržišču, skrb za uveljavljanje in upoštevanje celostne grafi čne podobe, klipping ter uresničevanje strategije banke na slovenskem trgu. Več o delovnem mestu najdete tukaj.


Nova priložnost zaposlitve na položaju vodje korporativnih komunikacij, se odpira pri podjetju Johnson Controls v Bratislavi. Več o pogojih in delovnem mestu si lahko preberete na tej povezavi.


Oddelek odnosov z javnostmi Turizma Ljubljana išče okrepitve. Potrebujejo asistenta/ko, ki bi z uvajanjem začela že julija. Delo poteka predvidoma od 8. do 16. ure, ob občasnih projektih je zaželeno po potrebi prilagoditi ali podaljšati delavnik oz. kaj narediti od doma. Delo bi bilo zaenkrat možno preko s.p. in bi v gorbem zajemalo: 

  • pripravo študijskih tur za predstavnike tujih novinarjev in blogerjev v Ljubljani in regiji, pri tem sodelovanje s STO in natančno spremljanje porabe sredstev; 
  • dnevno pregled klipinga; 
  • pripravo sporočil za javnost ali novičk v slovenščini in angleščini; 
  • občasno pripravo prezentacij, novinarskih odgovorov, priprave adrem ipd.

Obvezno je dobro znanje angleščine - govorno in pisno, znanje pisnega izražanja in poznavanje (slovenskega) pravopisa, znanje drugih jezikov pa seveda dobrodošlo. Dobrodošlo je tudi poznavanje družbenih omrežij, preko katerih ocenjujemo vplivneže. Prav tako je dobro, da je oseba iz Ljubljane ali regije, ali ima vsaj željo dobro spoznati prestolnico in regijo, pa tudi spremljati novosti v ponudbi, dogodke ipd.

Kot verjetno povsod v tem poklicu, se je tudi tu treba znati "hitro obrniti", znati ohraniti mirno kri in biti samostojen, čim bolj suveren in natančen pri delu.

V kolikor ste za delo zainteresirani pišite na nina.kosin@visitljubljana.si.


Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->