Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator priložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv podjetja.

SKOJ_Cover_natecaj.png

Glavni namen natečaja – Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. 

Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

Letos bomo, v okviru 25. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ), študentski natečaj izvedli že šestič. Sodelovanje smo sklenili z Loterijo Slovenije, za katero bodo študenti pripravili komunikacijski načrt na temo močnejše komunikacijske podpore večletnega sodelovanja Loterije Slovenija z Zvezo za šport invalidov Slovenije – Slovenskim paraolimpijskim komitejem.

V natečaju sodelujejo vsa dela oddana med 17. februarjem do vključno 5. maja 2023 do 23.59 (do polnoči).

Vsi študenti, ki bodo pripravili celovito prijavo, bodo prejeli brezplačno dvodnevno kotizacijo na 25. SKOJ, ki bo 11. in 12. maja 2023 v Portorožu.

Več o razpisu najdete tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->