Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator priložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv podjetja.

SKOJ 2019 - Photo Ziga Intihar-416.jpg

Glavni namen natečaja – Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. 

Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

Letos bomo, v okviru 24. SKOJ-a, študentski natečaj izvedli že petič. Sodelovanje smo sklenili s podjetjem NLB, za katerega bodo študenti pripravili komunikacijski načrt z izzivom mladim približati podjetje NLB, da bi le-tega prepoznali za svojo prvo izbiro.

V natečaju sodelujejo vsa dela oddana do vključno 8. maja 2022 do 23.59 (do polnoči).

Več o razpisu najdete tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->