Dogodek

okt - nov 27. - 15. 2023

ABC trajnosti in PRava stvar: proces uvajanja zaposlenih (onboarding)


Sekcija za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije ter Sekcija za interno komuniciranje PRSS, skupaj s skupnostjo 3P Hub, organizirajo skupni dogodek v sklopu spletnih serij ABC trajnosti in PRava stvar. Ste za?

Brezplačno spletno srečanje bo namenjeno procesu uvajanja zaposlenih, s svojimi odličnimi praksami pa se nam bodo ponovno pridružili strokovnjaki uglednih slovenskih podjetij.

Proces uvajanja oz. onboarding zaposlenih je načrtovan proces integracije zaposlenih v delovno okolje. Nanaša se na organizacijske procese in dejavnosti, ki nove zaposlene seznani s podjetjem, njegovo organizacijo oz. strukturo, kulturo, vizijo, poslanstvom in vrednotami, hkrati pa je to tudi prvi korak pri oblikovanju pripadnih, motiviranih in zavzetih zaposlenih.

Gre za aktualno temo, ki zagotovo odpira veliko vprašanj. Kako in kje se v tem srečata trajnostno poslovanje in interna komunikacija? Kako svoje zaposlene uspešno »onboardati« v trajnostno poslovanje in delovanje? Kako doseči skladnost vrednot zaposlenih s trajnostno strategijo? Odgovore bomo iskali skupaj v sredo, 15. novembra 2023, ob 9. uri.

Datum si zabeleži v koledar in se nam pridruži. Kdo vse bo z nami, pa razkrijemo zelo kmalu.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->