Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Agencija IDEA, d.o.o. v svoje vrste vabi novega digitalnega novinarja/urednika (m/ž). Želijo si samoiniciativnega, ustvarjalnega in zanesljivega kandidata, ki pozna lokalno okolje, je sposoben kritičnega mišljenja ter tekočega pisnega izražanja. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj


Leone potrebuje pomoč v obliki strokovnjaka za digitalni marketing in digitalizacijo poslovanja. Od kandidatov med drugim pričakujejo vsaj 2 leti relevantnih delovnih izkušenj, aktivno znanje angleškega jezika ter odlične komunikacijske sposobnosti. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj


🧰📌 PRILOŽNOST

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo pomagala dosegati cilje in se je pripravljena v kratkem času veliko naučiti. Kaj moraš predhodno znati?

✅ odlično pisno komunicirati v slovenskem jeziku,
✅ imeti dobre organizacijske sposobnosti,
✅ poznati osnove novinarskega dela (izkušnje s pisanjem za tiskane medije so zaželene),
✅ imeti voljo hitro spoznavati nove stvari in se učiti iz prakse.

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo (karakterno vsaj malo) podobna. 🙂 Se bo znala smejati, a tudi resno zagristi v izzive, ki jih ne bo manjkalo. Ponujam fleksibilen delovni čas (do 100 ur dela na mesec po sistemu delo mora biti opravljeno v dogovorjenih rokih), oblika sodelovanja pa je prav tako stvar dogovora.
Če tudi ti funkcioniraš po spodaj zapisanem, te čakam na 📧 petra@pepi.si. Veselim se, da se spoznava.


Pridružite se izobraževalno-zaposlitvenemu programu BusinessClass® in začnite svojo kariero v podjetju Iskra d.o.o. kot sodelavec v oddelku poslovne prodaje. Prijavite se lahko tukaj, več informacij o delovnem mestu pa najdete na tej povezavi


Sabex išče izkušenega vodja marketinga (m/ž), s katerim želijo okrepiti svoj mednarodni tim. Nudijo kreativen marketinški položaj, kjer boste sodelovali z vodilnimi blagovnimi znamkami s področja kozmetike in prehranskih dopolnil kot so NUXE, BIODERMA in ARKOPHARMA. Več tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->