Novica
04.Apr.2019

Znova nagrajujemo prostovoljce!

»Ko delimo dobro, se to množi!« (neznani avtor)

novička prostovoljec_spletnaZ.jpg

Nekaterim delo predstavlja le način za služenje denarja, drugim pa je delo v užitek, saj počnejo to, kar jih veseli. Ko je ta pogoj izpolnjen, postane delo način življenja. Kar naenkrat si pripravljen pomagati tudi prostovoljno in ko delaš prostovoljno, delaš dobro, dobrota pa se množi. Ta trud v Slovenskem društvu za odnose z javnostmi prepoznamo in ga temu primerno nagradimo.


Zato tudi letos nagrajujemo člana Slovenskega društva za odnose z javnostmi, ki si je za delo v preteklem letu letos prislužil naziv PROSTOVOLJCA LETA. Naziv prostovoljec leta, ki ga vsako leto na SKOJ-u podelimo članu ali članici društva, ki si je s prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej zaslužil. Društvo podeljuje naziv svojim predanim članom že od leta 1998.
 
Poznaš koga, ki si ta naziv zasluži? Poskrbi, da ga na SKOJ-u spoznamo vsi!

Rok za oddajo prijave je 18. aprila 2019. Prijave za Prostovoljca leta zbiramo na  naši spletni strani

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->