Novica
13.May.2019

Znani kandidati za volitve v upravni odbor Slovenskega društva za odnose z javnostmi

V sklopu Slovenske konference o odnosih z javnostmi bo drugi konferenčni dan tudi v znamenju volitev v upravni odbor Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Volilni zbor bo potekal 22. maja 2019, v Portorožu.

pexels-photo-1282270R.jpeg

Za vodstvo Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) je na naslov društva (Tivolska 50, 1000 Ljubljana) prispela ena kandidatura za člane upravnega odbora Slovenskega društva za odnose z javnostmi (2019 -2021) v zasedbi:


  • Anita Kovačič Čelofiga za predsednico
  • Tina Cipot za podpredsednico
  • Alenka Vidic za podpredsednico

Volilna komisija (v zasedbi Jerica Pavšič, predsednica volilne komisije, Nada Serajnik Sraka, članica volilne komisije in Kornelija Kamenik, poročevalka volilne komisije) je prejeto vlogo pregledala in potrdila pravilnost vložene kandidature in vsebuje vse bistvene sestavine. V glasovanje se predlaga omenjena skupina kandidatov.

Volilna komisija je sprejela naslednji sklep:

SKLEP :

Volilna komisija soglaša in potrjuje pravilnost prejete prijave skladno z razpisnimi pogoji ter nalaga PRSS, da izvede volitve v upravni odbor Slovenskega društva za odnose z javnostmi, kot je predvideno, 22. maja 2019, v Portorožu.

O svoji odločitvi  volilna komisija obvešča tudi vse redne člane društva. 

Priloga PDF

   - vlogo za vložitev kandidature za člane uprave PRSS,

   - pisna soglasja, da so pripravljeni kandidirati,

   - kratke strokovne biografije,

   - program dela za obdobje 2019-2021 in povzetek programa kandidatov za člane uprave Slovenskega društva za odnose z javnostmi z vizijo uresničevanja funkcije članov uprave, predlog treh članov častnega razsodišča PRSS in dveh nadomestnih članov, kot ga predlagajo kandidati za člane uprave PRSS


Vljudno vabljeni, da se člani društva volitev udeležite.

Fotografija je simbolična.

 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->