Novica
17.Jan.2023

Znana so imena avtorjev treh najboljših komunikacijskih kampanj Kreakcije!

Znana so imena treh najboljših komunikacijskih kampanj študentov Medijskih komunikacij (FERI), ki jih je izbrala komisija v okviru projekta Kreakcija.

PUMB_Kreakcija.jpg

Projekt Kreakcija (družbeno-odgovorna in kreativna akcija), v katerem sodelujemo s Policijsko upravo Maribor in Inštitutom za medijske komunikacije, smo izvedli že tretje leto zapored. Študentje so v sklopu projekta pripravili komunikacijske projekte, s katerimi so naslovili enega izmed petih področij, povezanih z mladimi. Projekte so študenti pripravili povsem sami, za mnoge pa je sodelovanje v Kreakciji predstavljalo prvo konkretno praktično preizkušnjo na tem področju. 

Komisija je tokrat izbirala med kar 13 izdelki, sestavljale pa so jo Alenka Vidic, direktorica komunikacijske skupine o28, vodja sekcije za družbeno odgovornost v PRSS, mag. Vesna Stojanović, strokovnjakinja za korporativno komuniciranje v Telekom Slovenije in vodja sekcije za interno komuniciranje v društvu, ter izr. prof. dr. Suzana Žilič Fišer, predstojnica Inštituta za medijske komunikacije.

Avtorici projekta sta predstavnica za odnose z javnostmi na PU Maribor, podpredsednica PRSS, Anita Kovačič Čelofiga in dr. Tina Tomažič. 

Najboljše projekte boste lahko ujeli na mestnih avtobusih Marproma, avtorje pa bomo nagradili z udeležbo na 25. SKOJ, tako da jih boste imeli možnost spoznati tudi v živo. 

1. mesto: avtorji Jan Hauptman, Martin Grosek, Tim Cof
2. mesto: avtorja Žan Zafošnik, Jure Kodrič
3. mesto: avtorji Tamara Grabušnik, Tilen Drumlič Denac, Matej Vavče

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->