Novica
21.Mar.2021

Zavzetost v novi realnosti

O praksah internega komuniciranja med in po epidemiji skozi serijo spletnih dogodkov!

PRSS_lezeci_1_SIK0.png

Epidemija koronavirusa je pred letom dni zajela vse pore našega življenja. Njen vpliv smo čutili tako v zasebnem kot tudi v poslovnem svetu. V organizacijah smo pričeli uvajati in spoznavati nov način dela in komuniciranja. Zato smo v sekciji za interno komuniciranje (SIK) pripravili serijo petih spletnih dogodkov, na katerih bomo tekom leta predstavljali dobre prakse slovenskih podjetij na področju internega komuniciranja med in po epidemiji.  Z njimi bomo nadomestili našo tradicionalno konferenco o zavzetosti, zato smo jih naslovili kar "Zavzetost v novi realnosti".

Prvi dogodek bo na sporedu 7. aprila, in bo potekal preko platforme Zoom. Vsako srečanje bo najprej postreglo s kratko predstavitvijo izbranih predstavnikov podjetij, na koncu pa bo sledila razprava z izmenjavo mnenj, izkušenj in vprašanj.
 
Na prvem dogodku bodo prakse internega komunicira med in po epidemiji predstavili Mateja Celin, Hisense Europe Group,      Alenka Rozman, Pivovarna Laško Union, Ana Pivk, Iskratel, in Damir Dominič, Adria Mobil.
 
Dogodki "Zavzetost v novi realnosti" so brezplačni, zato vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu. Prijave za prvi dogodek sprejemamo do torka, 6. aprila 2021, do 15. ure, svojo vstopnico pa si zagotovite tukaj. Po oddaji prijave boste na dan dogodka na svoj elektronski naslov prejeli spletno povezavo do dogodka. 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->