Novica
20.Feb.2018

Zavarovalnica Triglav in Petrol med najboljšimi internimi komunikatorji v Evropi

Evropsko združenje internih komunikatorjev FEIEA je 9. februarja 2018 v Parizu nagradilo najboljše prakse internega komuniciranja v Evropi. Med najboljšimi sta bila znova tudi Zavarovalnica Triglav in Petrol.

ZT in Petrol.jpg

Strokovna komisija Evropskega združenja internih komunikatorjev FEIEA je v internem komuniciranju Zavarovalnice Triglav drugič zapored prepoznala odlično prakso. Na natečaju FEIEA GRAND PRIX 2017 je bila zavarovalnica nagrajena v kar treh kategorijah, v dveh izmed teh pa je postala najboljša na stari celini: za najboljšo interno publikacijo in najboljšo fotografijo, v kategoriji najboljša infografika oziroma grafična podoba pa se je z naslovnico lanskega aprilskega Obzornika uvrstila v finale – med najboljših pet. Petrol se je uvrstil med finaliste v kategoriji najboljša fotografija in najboljša infografika.

Najboljša evropska interna publikacija za leto 2017 je Obzornik oziroma posebna tematska izdaja interne revije, ki so jo v Triglavu posvetili depresiji, s tem pa navdušili tudi interne komunikatorje iz vse Evrope. Zmagovalni kipec je prejela tudi fotografija, ki so jo uvrstili v predlanski novembrski Obzornik v rubriko Timski duh.


Na fotografiji z leve: Urška Ojsteršek, Korporativno komuniciranje Petrol, Alenka Hlebec, Korporativno komuniciranje Zavarovalnica Triglav in Antonio Rapoula, predsednik Evropskega združenja internih komunikatorjev FEIEA

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->