Novica
01.Sep.2022

Vabljeni v generacijo 2022

September je velikokrat tudi čas za nove začetke. Zato vabljeni, da se nam pridružite v 2. generaciji mentorskega programa PRSS – PReskok.

coverv.png

Zakaj? Ker je bila prva uspešnica in ker verjamemo, da je lahko druga še boljša.

Izbrali bomo do 5 mentorskih parov, ki se bodo od začetka oktobra do konca marca 2023 (e-)srečali vsaj petkrat ter delili svoje znanje in izkušnje. Namen programa je povezovanje in prenos znanj med izkušenimi komunikatorji in drugimi člani društva, ki želijo napredovati na področju odnosov z javnostmi. V PRSS smo prepričani, da bomo s pomočjo razvoja posameznikov obogatili našo stroko.

Že zdaj vabimo zainteresirane mentorirance, da se prijavijo z izpolnitvijo kratkega vprašalnika do vključno 23. septembra. Na osnovi želja bomo oblikovali pare, organizirali kick-off mentorsko srečanje (predvidoma 4. oktobra) in vsem zaželeli uspešno mentorsko pot.

Pomembni cilji programa: 

  • spodbujati in podpirati kroženje znanja in izkušenj med mlajšimi in izkušenejšimi;
  • poudarek na rasti in razvoju posameznika in njegovih veščin;
  • večja opolnomočenost komunikatorjev;
  • spodbuda za karierne preskoke;
  • izgradnja povezovalne mreže v PRSS-ju.

Vas zanima razvoj na posebnem področju? Prijavite se!

Vprašalnik najdete TUKAJ.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->