Novica
12.Apr.2022

Vabljeni na zadnji Primus klepet!

Rezervirajte si torek, 19. aprila, ob 17. uri za zadnji Primus klepet, ki ga pripravljata Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Združenje Manager (ZM). Z Anito Stojčevsko, glavno izvršno direktorico SKB banke in Artemido 2021, se bo pogovarjala Petra Juvančič, izvršna direktorica Združenja Manager.

Primus_Anita.png

Med drugim o tem, zakaj je pomembno, da managerke in managerji dobro komunicirajo in kako to prispeva k poslovnemu uspehu podjetja, kako ji je v moški panogi, v bančništvu uspelo prebiti stekleni strop (tudi zaradi dobre komunikacije?) in zakaj meni, da je najboljši igralec v ekipi tisti, ki naredi soigralca boljšega. Ne zamudite prenosa na FB straneh PRSS in ZM.

Ob tem vabljeni, da čim prej, najkasneje pa do 22. aprila, prijavite managerja/ko, ki pooseblja odličnost v poslovnem komuniciranju za nagrado Primus, ki kot edino strokovno slovensko priznanje prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah. Več informacij o razpisu in nagradi najdete tu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->