Novica
07.Mar.2022

Vabljeni na PRIMUS KLEPET!

Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Združenje Manager bosta pred majsko podelitvijo nagrade Primus za odličnost v poslovnem komuniciranju pripravila tri pogovore, katerih rdeča nit bo seveda vrhunskost v komuniciranju.

Primus_Vercic.png

Pred vrati je že prvi tak. V četrtek, 10. marca 2022, ob 20. uri se bo s prof. dr. Dejanom Verčičem s Fakultete za družbene vede in partnerjem v skupini Herman & partnerji pogovarjala Alenka Vidic Praprotnik. Med drugim o tem, zakaj je pomembno komunicirati, ali lahko dobra komunikacija rešuje svetovne krize, ki si sledijo ena za drugo, zakaj je pomembno, da managerji/ke dobro komunicirajo … Ne zamudite prenosa na FB straneh PRSS in ZM.

Ob tem vabljeni, da čim prej, najkasneje pa do 22. aprila, prijavite managerja/ko, ki pooseblja odličnost v poslovnem komuniciranju za nagrado Primus, ki kot edino strokovno slovensko priznanje prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah. Več informacij o razpisu in nagradi najdete tu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->