Novica
10.Jan.2023

Vabljeni k predstavitvi svojih praks!

V sekciji za interno komuniciranje PRSS smo lani začeli s serijo prepoznavnih, brezplačnih spletnih dogodkov: PRava stvar, ki se lahko pohvali z res veliko obiskanostjo. Na daljši jutranji spletni kavi se vsak mesec osredotočimo na eno pomembno temo internega komuniciranja, svoje dobre prakse pa z nami delijo zanimivi PRavi strokovnjaki. In tako bo tudi v prihodnje.

anketa.png

V SIK vam želimo dati glas: želimo slišati, kako se po vašem mnenju lahko še bolj povežemo, kakšne prakse bi radi slišali na PRavi stvari, katere teme vas še posebej zanimajo, predvsem pa vas vabimo k predstavitvi vaših dobrih praks.


Zasnovali smo enostavno anketo, v kateri lahko z nami delite, pri kateri temi bi želeli vi sodelovati. Kar pogumno vpišite, kaj želite predstaviti. Hvala, vsaka ideja šteje.


Za sodelovanje v anketi kliknite TUKAJ


Na podlagi vaših odgovorov in predlogov vas bomo ob pravem času z veseljem povabili k sodelovanju.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->