Novica
24.Nov.2019

Ugodneje na konferenco PRO PR, ki bo prihodnje leto v Sloveniji

Zajeta slika1.PNG

Konferenca PRO PR je mednarodna, specializirana konferenca o odnosih z javnostmi. Naslednja, 18. izvedba te konference bo potekala od 18. do 21. marca 2020 v zdravilišču Olimia v Podčetrtku v Sloveniji

PRO PR konferenca je edini izobraževalni dogodek, ki se vsako leto organizira v različnih državah jugovzhodne Evrope. V Sloveniji bomo konferenco gostili že tretjič, po letu 2006, ko se je odvila v Rogaški Slatini in letu 2012 v Mariboru. 

"Pomladite odnose z javnostmi, pomladite sebe" je moto konference. Tako kot prejšnja leta naj bi se konference udeležilo okoli 200 udeležencev iz regije. Imeli boste priložnost slišati predavanja o najnovejših trendih, izzivih in inovacijah v komunikacijskih procesih, ki jih bodo predstavili priznani regionalni in tuji strokovnjaki za komuniciranje.

Konferenco je podprlo tako Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS), kot tudi Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), ter konferenco potrdilo kot edino tovrstno prireditev v regiji.

Program najdete tukaj, prijavnico pa tukaj. Cena dvodnevne kotizacije, za člane PRSS, ki ste v tekočem letu poravnali članarino in se boste prijavili pred 31. 12. 2019, znaša 545 €.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->