Novica
17.Feb.2023

Študentski Inkubator PRiložnosti

Študentski Inkubator PRiložnosti tudi letos odpira vrata mladim v svet odnosov z javnostmi!

inkubator.png

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator priložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv podjetja.  Letos bomo, v okviru 25. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ), študentski natečaj izvedli že šestič.

Tokrat smo sodelovanje sklenili z …. Loterijo Slovenije! 

Vsi kreative polni študenti, vaš letošnji izziv je priprava komunikacijskega načrta na temo močnejše komunikacijske podpore večletnega sodelovanja Loterije Slovenije z Zvezo za šport invalidov Slovenije - Slovenskim paraolimpijskim komitejem. 

V natečaju sodelujejo vsa dela, ki bodo oddana oddana med 17. februarjem do vključno 5. maja 2023 do 23.59 (do polnoči).

Navodila in podan izziv si lahko preberete tukaj, vse o prijavi pa je na voljo na povezavi. 

Vsi študenti, ki bodo pripravili celovito prijavo, bodo prejeli brezplačno dvodnevno kotizacijo na 25. SKOJ, ki bo 11. in 12. maja 2023 v Portorožu.

Vse o letošnjem SKOJ-u, ki bo tokrat obarvan z nepredvidljivostjo, lahko spremljate na našem Facebooku in Instagramu. 


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->