Novica
01.Apr.2019

Študenti brezplačno na 22. SKOJ z zavarovalnico AS

Študenti brezplačno na 22. SKOJ z zavarovalnico AS

event delavnica cover prava.jpeg

Študenti brezplačno na 22. SKOJ z zavarovalnico AS

To je zlato vprašanje, na katerega iščemo odgovor v okviru študentskega natečaja Inkubator priložnosti. Morda se v študentskih letih neoprijemljiv pojem, kot je pokojninsko zavarovanje, res ne zdi pomemben, a bo v državi, kjer bodo pokojnine verjetno vse nižje, čedalje bolj opevan vir denarja. Pomagaj podjetju Adriatic Slovenica s svojo kreativno idejo razširiti glas o tej vrsti varčevanja med svoje vrstnike in se brezplačno udeleži 22. Slovenske konference o odnosih z javnostmi, ki bo 21. in 22. maja v Portorožu. Najboljše tri rešitve naloge bo Adriatic Slovenica bogato nagradil, zmagovalna rešitev pa prejme tudi nagrado Mini Prizma, ki jo podeljuje PRSS.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi je Mini Prizmo prvič podelilo na 20. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, letos pa študentski natečaj poteka že tretje leto zapored. Študenti v okviru natečaja pridobijo mnoga praktična in strokovna znanja, ki jim olajšajo nadaljno pot v stroki odnosov z javnostmi. Zato tudi letos PRSS organizira Inkubator priložnosti, ki se je v preteklosti izkazal za izjemno uspešnega. Pogoj za prijavo je študentski status, prijavite pa se lahko kot posamezniki, dvojice ali največ v skupinah po tri. Podjetje Adriatic Slovenica bo najboljše tri komunikacijske načrte bogato nagradilo. Za tretjeuvrščeni načrt bodo podarili paket Migimigi za vse letne čase za vsakega člana ekipe, drugouvrščeni načrt bo nagrajen z bonom v vrednosti 30€ za Ambulantno Zdravje AS za vsakega člana ekipe, zmagovalni načrt pa bo prejel celoletno zavarovanje Tujina AS za vsakega člana skupine in nagrado Mini Prizma, ki bo podeljena na slavnostni prireditvi po koncu prvega konferenčnega dneva 22. Slovenske konference o odnosih z  javnostmi. Prav tako pa bo trud vseh tekmovalcev poplačan z brezplačno kotizacijo za 22. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi. Za več informacij o prijavi pa klikni tukaj.

Pokojninsko varčevanje, kaj je to?

Pokojninsko varčevanje AS je prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje, kjer zavarovanci varčujejo za dodatno pokojnino. Je davčno ugodno, saj zavarovancu ob upokojitvi zagotavlja dodaten prihodek, predvsem pa zagotavlja lepši in brezskrbnejši pokoj. Kljub temu, da si še mlad, je stvar jasna. Nekoč boš v pokoju, tvoja pokojnina pa verjetno ne bo ravno bajna, zato se razmišljati o prihodnosti zagotovo obrestuje. Zaradi pomembnosti tematike, ki pri mladih ne vzbuja skoraj nobene pozornosti, pa je pokojninsko varčevanje tudi tema letošnjega študentskega natečaja Inkubator priložnosti.

Zakaj se prijaviti na študentski natečaj Inkubator priložnosti?

Kar se tiče izkušenj so natečaji zlata jama. Več znaš, več veljaš, večja je možnost, da te prepoznajo bodoči delodajalci. S svojo kreativno idejo pa lahko veliko mladim približaš pokojninsko zavarovanje, ki je zelo pomembno v nekem obdobju življenja. Poleg tega pa lahko z udeležbo na 22. SKOJ-u spoznavaš ljudi iz stroke odnosov z javnostmi in tako stroko še pobližje spoznaš.

Kako naj se lotim briefa?

Nič skrbet! Če ne veš, kako bi sploh začel, imamo dobro novico zate. V sodelovanju s podjetjem Adriatic Slovenica in Študentsko sekcijo PRSS zate pripravljamo delavnico PRaksa za Inkubator Priložnosti 2019, kjer bodo predstavniki pokrovitelja natečaja še bolj podrobno opredelili temo in problem. Pojasnili pa bodo tudi kako pripraviti komunikacijski načrt, namignili, kaj točno pričakujejo od tekmovalcev, in odgovorili na vsa vprašanja, ki se bodo morda porodila. Delavnica bo sredo, 3. aprila 2019, ob 13. uri v predavalnici FDV-15 na Fakulteti za družbene vede.

Nimaš razloga za odlašanje. Izziv je, znanje je (ali pa še bo, zagotovo po delavnici), motivacija je tudi prisotna. Čakamo le še na to, da sprejmeš izziv in se prijaviš.

Prijave sprejemamo do nedelje, 14. aprila 2019. Navodila za prijavo pa najdeš na spletni strani društva PRSS.

Za več informacij pa spremljaj Facebook in Instagram 22. SKOJ-a.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->