Novica
31.Jan.2023

Soustvarjajte 25. SKOJ!

Naslov letošnjega SKOJ je V VRTINCU NEPREDVIDLJIVOSTI.

Dobre prakse_SKOJ.png

Prepričani smo, da se tudi med člani PRSS najde marsikatera dobra praksa, povezana z nepričakovanimi zasuki, spremembami in upravljanjem kriznih situacij. 

Zato vabljeni, da s svojo zgodbo sooblikujete letošnji SKOJ. Najsi gre za strokovno izkušnjo, ki vas je spremenila, komunikacijski projekt, s katerim ste navdušili, primer iz vaše prakse, ki vas je vzdignil med zvezde, ali pereč krizni dogodek, ki ste ga preoblikovali v izziv. Morda ste našli način, kako ste kot organizacija ali kot komunikatorska ekipa bolje pripravljeni na nepredvidljivo prihodnost. Povejte vsem! 

Če želite svoj primer deliti z več kot 250 komunikatorji na osrednji konferenci odnosov z javnostmi, nam do petka, 10. 2. 2023 na prss@piar.si pošljite kratko predstavitev primera - nekaj stavkov opisa bo zadoščalo.

SKOJ pomeni delitev izkušenj - deli jih z udeleženci tudi ti! 


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->