Novica
23.May.2019

Slovensko društvo za odnose z javnostmi z novo predsednico

waaaw.jpg

Na 22. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi v Portorožu, ki ga organizira Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS), je na volilnem zboru članov društvo dobilo novo predsednico. Izzivov vodenja stanovskega društva slovenskih komunikatorjev se bo naslednji dve leti lotevala Anita Kovačič Čelofiga, zaposlena na področju odnosov z javnostmi v Slovenski policiji.

Nova predsednica bo za rast in razvoj PRSS v dvoletnem mandatu skrbela skupaj s podpredsednicama Alenko Vidic, direktorico podjetja o28, Communication Partners, ki je bila v tej vlogi v društvu že minuli dve leti, in Tino Cipot, vodjo korporativnega komuniciranja v Lidlu Slovenija ter predsednico PRSS v prejšnjem mandatu. 

Nova predsednica častnega razsodišča PRSS je Karmen Uglešič, članici častnega razsodišča sta postali še Anita Leskovec in Gregor Lednik, dva nadomestna člana pa sta Žiga Fišer in Matjaž Klipšteter. 

Novo vodstvo želi v novem mandatu med drugim skrbeti za dvigovanje ugleda poklica komunikatorjev v Sloveniji, izobraževanja in ponovni zagon založništva na področju odnosov z javnostmi, širitev števila članov itd. “Nadaljevali bomo z dinamiko prejšnjega vodstva, ki si je zastavilo konkretne in ambiciozne cilje. Vesela sem, da prevzemam vodenje društva, ki je v zadnjih dveh letih skozi trud ne le vodstva, pač pa tudi številnih drugih entuziastičnih članov, ponovno oživelo. Vse več je dogodkov, delavnic, predajanja dobrih praks ...

Nenazadnje je tudi 22. SKOJ, ki je gostil več kot 200 slušateljev, pokazal, da potrebujemo in si želimo vse več konkretnih tem in širitev znanja ne le s področja komunikacije, pač pa učinkovitih orodij za doseganje ciljnih skupin, vpliv trendov, recimo umetne inteligence, na delo komunikatorjev. Vsekakor se bomo še naprej trudili v tej smeri,” je ob izvolitvi povedala nova predsednica PRSS Anita Kovačič Čelofiga.

 

 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->