Novica
01.May.2019

Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi se bo letos odvila že kar 22. leto zapored in to s prav posebno ter aktualno tematiko - INSTANT

program novičkaH.jpeg

21. in 22. maja 2019 se bodo v Hotelu Slovenija v Portorožu zbrali številni komunikatorji iz Slovenije in tujine. Več kot 20 strokovnjakov bo z nami delilo svoja znanja in izkušnje kako preživeti v dobi hitrosti, saj imamo za sprejemanje odločitev na voljo vedno manj časa, zato iz zagat iščemo instant rešitve. Med drugimi bodo z nami tudi:

  • Silvia Cambie, Watson Ecosystem, IBM,
  • Peter Eisenberg, director of Customer Success, Wochit,
  • Marco Leeuwerink, koordinator korporativnega uredništva pri nizozemski policiji,
  • Dr. Mirt Komel, filozof in pisatelj, predavatelj, raziskovalec, predstojnik Katedre za kulturologijo na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Letošnja konferenca bo zaznamovana s štirimi vsebinskimi sklopi. V okviru prvega sklopa bodo predavatelji spregovorili o zgodovini lažnih novic, o odzivanju družbe nanje in o sodobnih orodjih, ki jih pomagajo razkrinkati. Drugi sklop bo namenjen informacijski prihodnosti in posebej umetni inteligenci. Kaj vse lahko komunikatorji od nje pričakujemo, kakšne prednosti prinaša in kako se bomo morali temu pri našem delu prilagoditi. Novemu načinu organizacije odnosov z javnostmi in modelu korporativnega uredništva ter njihovemu uvajanju v podjetja ter ustanove bo namenjen tretji sklop. Na pohodu je generacija Z. O tem, kdo so z-jevci, kako razmišljajo, kako se obnašajo in kako bo z njimi delati, bo govora v četrtem sklopu.

Prav poseben pečat bo letošnjemu 22. SKOJ-u dala podelitev nagrad Prizma 2019 in Prostovoljec leta, ki bo potekala ob prvem konferenčnem dnevu. Prav tako bomo na odru za zmagovalce videli nagrajence študentskega natečaja Inkubator Priložnosti. Za piko na i pa bosta poskrbela stand up komik Jan Kreuzer s točko polno smeha in glasbeni ritmi,  ki bodo na portoroški rivieri odzvanjali vse do jutra.

Pridružite se nam in z nami odkrivajte prednosti in slabosti instant časa. Obljubljamo vam, da boste domov odšli polni znanja, navdiha in novih poznanstev, ki vam bodo na poti komuniciranja prišli še kako prav.

Kotizacija vas že čaka, do nje pa vas loči samo klik.

Se vidimo na 22. SKOJ-u!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->