Novica
23.Jan.2018

Še teden dni do zaključka prijav na Zlato pero

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na prestižno globalno ocenjevanje komunikacijskih primerov Zlato pero/Gold Quill, rok za oddajo se izteče 30. januarja 2018. Ob tem je slovenska sekcija IABC Slovenskega društva za odnose z javnostmi, izvedla tudi delavnico za uspešno prijavo primera mednarodni žiriji.

iabc.nagrada_GoldQuillt.jpg

Slovenska sekcija IABC je izvedla brezplačno delavnico za pripravo zmagovitega komunikacijskega primera Zlato pero, ki so se ga udeležili predvsem študenti Oddelka za komunikologijo na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Vita Kernel, ABC, predsednica IABC Slovenija, ter mag. Nada Serajnik Sraka, ABC, članica izvršnega odbora IABC Slovenija, sta študentom predstavili to mednarodno ocenjevanje. Poleg tega sta študente spremljali skozi celoten postopek in jih mentorirali pri prijavi njihovega primera.

Zadnji rok je 30. januar
Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC tako že 40 let podeljuje nagrado Gold Quill/Zlato pero najboljšim primerom komuniciranja iz vsega sveta. Svoj komunikacijski primer lahko letos prijavite v 28 kategorij znotraj štirih sklopov, med katerimi so tudi študentske. Zadnji rok za prijavo, na katero se lahko prijavijo vsi, člani in nečlani IABC, je 30. januar 2018.

Oglejte si ocenjevalni list žirije in preverite ali vaš primer zadošča kriterijem za nagrado. Prav tako si lahko več o ocenjevanju in nagrajenih primerih ogledate na spletnem mestu ocenjevanja.
Za dodatna vprašanja pri prijavi vam je na voljo tudi slovenska sekcija IABC, mag. Nada Serajnik Sraka, ABC: nserajnik@gmail.com in Vita Kernel, ABC: vita@studiokernel.si.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->