Novica
17.Feb.2023

Še čisto malo nas loči do torka!

V torek, 21. 2. 2023 je na sporedu prvo brezplačno spletno srečanje v seriji Praksalnica: ABC Trajnosti, v organizaciji Sekcije za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije v sodelovanju s skupnostjo 3P Hub.

ABC Trajnosti_lumarpng.png

Pridružila se nam bosta tudi Nataša Teraž Krois, vodja razvoja in trajnosti ter Boštjan Kralj, vodja tržnega komuniciranja iz podjetja Lumar hiše!

Nataša Teraž Krois je že več kot štirinajst let aktivno vpeta v razvojne in trajnostne projekte podjetja Lumar. Je ena izmed prvih prejemnic mednarodnega certifikata Sustainable Business Transformation Manager. Kot vodja razvoja in trajnosti podjetja svoje znanje in izkušnje prenaša na različnih dogodkih in predstavitvah Lumarjeve tehnologije in usmeritev na področju zelene preobrazbe. 

Boštjan Kralj je vodja tržnega komuniciranja podjetja Lumar IG, vodilnega slovenskega proizvajalca skoraj nič-energijskih montažnih objektov v Sloveniji. Skupaj s sodelavci je sooblikoval izjemno prepoznavno blagovno znamko, ki svoje inovativne in okolju prijazne rešitve za zelen prehod predstavlja na nov, drugačen način. Svoje znanje in izkušnje je pridobival tudi z delom v agenciji, kjer je sodeloval z več kot 30 naročniki in pri več 100 projektih iz različnih poslovnih področij oziroma dejavnosti, kot o denimo Samsung Electronics Austria, Lumar IG, Olimpijski komite Slovenije, AJM, Inženirska zbornica Slovenije,... Trajnostno vodenje podjetja je osnovno vodilo že vse od začetka delovanja. Pred leti pa so se v podjetju Lumar odločili pristopiti k trajnostnemu vodenju na vseh nivojih še bolj sistemsko in strokovno, s čimer zagotavljajo transparentnost trajnostnega delovanja. Danes njihovo delovanje enakovredno vključuje vse vidike trajnostnega delovanja oz. enakovredno obravnavo vseh pet kapitalov, ki vplivajo na delovanje podjetja: naravni, človeški, družbeni, proizvodni in finančni. 

Vse o njihovih pristopih k trajnosti pa izveste na prvi PRaksalnici!

Prijave zbiramo tukaj.

Kdaj? Torek, 21. 1. 2023, ob 9. uri.

Kje? ZOOM

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->