Novica
18.Jan.2018

Regija 02: Koristni nasveti s področja komunikacije

Tretji torek v mesecu januarju so moči združili trije strokovnjaki in podiplomskim študentom Medijskih komunikacij na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru predstavili nekaj priložnosti za pridobitev novih znanj in delovnih izkušenj.

Regija 2 koristni nasveti.jpg

Ob tem je Anita Kovačič Čelofiga, sicer strokovnjakinja za komuniciranje v Policiji in predstavnica ene izmed sekcij znotraj Slovenskega društva za odnose z javnostmi (v nadaljevanju PRSS), povedala, da je PRSS odlična priložnost za širjenje socialne mreže, pridobitev novih znanj in izkušenj, zlasti za tiste, ki so na začetku svoje poklicne poti. ŠtudentI, ki delujejo znotraj društva, so izpeljali že več odmevnih projektov, dogodkov in so naši dragoceni sodelavci."S ponovnim zagonom štajerske sekcije imate priložnost za vključitev tudi mariborski študenti, zato dobrodošli!"

Dogodek sta s svojim predavanjem dopolnila tudi Maja Petan (Karizma komunikacije) in Jure Verhovnik (Tovarna podjemov). Študentje so tako slišali koristne nasvete s področja komunikacije, ki jim bodo prišli prav zlasti pri razgovorih za delo in na delovnem mestu, pa tudi o prvih podjetniških korakih ter delu Univerzitetnega inkubatorja v Tovarni podjemov. Priložnosti je ogromno, za prvi korak pa je potrebnega le malo poguma, so se strinjali predavatelji: "Morda pa smo koga le opogumili in bo študentske dni izkoristil še za katero od predlaganih aktivnosti."

Jure Verhovnik (Tovarna podjemov)
Jure Verhovnik (Tovarna podjemov)

Maja Petan (Karizma komunikacije)
Maja Petan (Karizma komunikacije)

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->