Novica
20.Feb.2023

Prvi ABC trajnostni je za nami!

Iskrena hvala vsem, ki ste se nam pridružili na prvem dogodku ABC trajnosti, ki smo ga organizirali v sodelovanju s skupnostjo 3P Hub.

post.jpg

Z našimi gosti Erato Panayiotou, vodja v oddelku ESG Consulting pri PwC Slovenia, pooblaščena okoljevarstvenica (CEnv SocEnv) ter pooblaščena upraviteljica virov in odpadkov (CRWM MCIWM), Alenko Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarna Laško Union in Natašo Teraž Krois, vodja razvoja in trajnosti, Lumar hiše ter Boštjanom Kraljem, vodja tržnega komuniciranja, Lumar hiše, smo spregovorili o pomembnih razlogih za začetek trajnostnega delovanja. 


Danes smo večkrat poudarili, da trajnost nikakor ni in nikoli ne bo zgodba samo enega posameznika, začne pa se v doma - v lastni hiši. Najlepša hvala, da ste z nami delili svoje bogate izkušnje. 

Hvala tudi MeetPointu za tehnično podporo dogodka.

Verjamemo, da smo marsikoga spodbudili k lastni refleksiji trajnostnega delovanja in vas vsaj malenkost motivirali za nadaljnjo delo na vaši trajnostni poti.

 
ABC trajnosti se ponovno vrača že čez mesec dni, 21. marca. Kdo vse bo z nami in o čem bo tekel pogovor, pa izveste že zelo kmalu. 

Prijave zbiramo tukaj.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->