Novica
17.Apr.2019

Privoščite si 22. SKOJ: vse o izzivih in rešitvah v INSTANT časih

Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi je najstarejša kontinuirana letna strokovna konferenca nacionalnega društva za odnose z javnostmi v regiji. Letošnja izvedba bo že 22. po vrsti in bo potekala 21. in 22. maja 2019, v Hotelu Slovenija Portorož.

SKOJ-NEWSLETTER-FEB19-600x300px.png

Na konferenci se bo vse vrtelo okoli besede INSTANT. Odgovarjali si bomo namreč na izzive, kako preživeti v dobi hitrosti. Naše življenje postaja vedno bolj instant. Za sprejemanje odločitev imamo na voljo vedno manj časa, zato iz zagat iščemo instant rešitve. Nekatere rešitve so boljše, druge slabše.

Na konferenci želimo do obeh plati pristopiti s pozitivnim nabojem! S pomočjo strokovnjakov in praktikov iz različnih okolij ter področij bo po eni strani ponujala praktične nasvete pri uporabi sodobnih orodij, po drugi pa odstirala slabosti pojava instant in nakazala, kako se jim je moč zoperstaviti.

V okviru dveh konferenčnih dni se bo tako zvrstilo več tematskih sklopov, v katerih bodo svoja znanja in izkušnje delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine, za kar bo letos poskrbel Matjaž Klipšteter, ki zaseda stolček vodje programskega odbora SKOJ.

Tradicionalno bomo razglasili prejemnike nagrad prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov in že tretje leto zapored izvedli študentski natečaj Inkubator priložnosti.

Ne pozabite nas spremljati na naših družbenih omrežjih. Facebook, Instagram in Twitter so tisti kanali, kjer boste našli aktualne informacije in zanimive vsebine.

Vabljeni na 22. SKOJ, ki bo postregel s svežimi idejami in novimi navdihi.

Se vidimo 21. in 22. maja v Portorožu!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->